Predycsa, Predictivo y Control, S.A. - Formació empresarial

Cursos de formació: presencials

Fotografia de Cursos de formació
• Curs d'introducció al Manteniment Predictiu - Monitorizado en Continu: Aquest curs, orientat a responsables de planta i manteniment, dóna una idea general de les diferents tecnologies de manteniment predictiu i el seu camp d'aplicació. A més, es posa especial èmfasi en la integració de les tecnologies i les aplicacions de monitorizado permanent. Durada: 8 h.

• Curs bàsic de Manteniment Predictiu per Anàlisi de Vibracions: Aquest curs pretén formar a tècnics en anàlisis de vibracions. Es comença pels conceptes bàsics de la tecnologia, passant després a la detecció de diferents tipus de problemes per anàlisis de vibracions. El curs compta amb multitud de casos i aplicacions pràctiques. Durada: 12h.

• Curs Avançat de Manteniment Predictiu per Anàlisi de Vibracions: Aquest curs completa la formació de tècnics en anàlisis de vibracions. S'expliquen conceptes avançats d'anàlisis, així com tècniques complementàries a l'anàlisi d'espectres. També s'expliquen els possibles problemes de diferents tipus de màquines, prestant especial atenció als motors elèctrics. Durada: 16h.

• Curs bàsic d'Anàlisi d'Olis i Ferrografía: Aquest curs s'enfoca a donar a conèixer les diferents tècniques d'anàlisis d'olis i ferrografía, explicant les seves característiques. D'aquesta manera, es pot saber què tipus de tècnica donarà millors resultats per a cada tipus de màquina. Es presta especial atenció a l'anàlisi de partícules de desgast (ferrografía). Durada: 8h.

• Curs d'equilibrat: Aquest curs està orientat a tècnics d'anàlisis de vibracions, amb la finalitat de que puguin realitzar equilibrats in-situ de maquinària. El curs compta amb aplicacions pràctiques. Durada: 8h.

• Curs d'ExpertALERT for Voyager: Aquest curs està orientat a usuaris dels sistemes d'anàlisis de vibracions en l'entorn Voyager. La seva fi és millorar el funcionament i la productivitat en l'ús de les eines d'anàlisis de vibracions. Durada: 8h.