Alteyco System, S.L.U. - Proteccions físiques per a maquinària

Alteyco

Crestalleres: fàcil muntatge i desmuntatge

Fotografia de Crestalleres
Utilitzant la més avançada tecnologia Alteyco desenvolupa tant la producció com el disseny de crestalleres, basant-se en la qualitat, la funcionalitat i l'estètica del seu producte. A més és de fàcil muntatge i desmuntatge, compta amb sistema modular i és de fàcil accés a l'interior de la màquina. La visibilitat (totes les parts de la màquina són visibles des de l'exterior). Té una resistència i durabilitat, per l'ocupació de materials de primera qualitat.

El disseny i fabricació de les crestalleres és a partir de les especificacions del clliente.

Alteyco fabrica crestalleres per a tot tipus de màquines: centres de mecanitzat, torns, fresadores, planeadoras, rectificadores, premses, màquines per a motlles de fosa, etc.

El departament tècnic realitza l'estudi necessari per a la realització de la crestallera idònia per a la seva màquina.

Les crestalleres protegeixen a l'operari de: les emulsions, encenalls, partícules provinents del mecanitzat de peces, sorolls de la màquina i els seus processos. Deixen el seu entorn net d'oli, taladrina o encenalls.

Així mateix, les crestalleres Alteyco protegeixen els components de la màquina, amb armaris i equips especials per a la protecció de cables, aparellaje elèctric i els components més delicats.