BLUEMASTER by celesa - Corones

Blue-Master (Celesa)

Corona-maduixa: amb rosca interior i dentat de metall dur

Fotografia de Corona-maduixa
Celesa fabrica corones-freses amb rosca interior i amb dents de metall dur. Són acoblables a Cons Morse N 2 i 3, roscats amb refrigeració interior. El màxim espessor de trepat és de 50 mm.

Aquestes corones-freses consten de dues unitats: un Con Morse nº 2 i 3 roscats, i corones amb punt de metall dur roscadas. La potència de cort és 4 vegades superior a altres eines. La profunditat de la dent és de 3,90 mm. La tolerància és de -0,08 mm.

Aquestes corones-freses són vàlides per a canonades i superfícies corbes. Talla fins a 80 mm de diàmetre, amb màquines per sota de 3 HP de potència.

El punxó centrador ve equipat amb moll, evita el trepant guia i extreu la peça tallada. Pot ser utilitzada amb trepants, torns, fresadores i màquines electromagnètiques, etc., en posicions horitzontals o verticals.

Els cons porten incorporats un sistema de refrigeració interior. Les dents de les corones són reafilables. S'aconsegueix un gran estalvi d'energia en tallar solament la part exterior del forat. El seu especial disseny prevé els embusos, donant com resultat un acabat excel·lent.

Les capacitats dels cons morse recomanades són: per al nº 2 de 18 mm fins a 35 mm de diàmetre, tots dos inclusives; i per al nº 3 és vàlid per a tota la gamma d'entre 18 mm fins a 80 mm de diàmetre.

Els materials sobre els quals treballa són acer, coure, alumini, acer inoxidable, fosa, etc.

Existeixen corones superiors a 80 mm fins a 150 mm amb Con Morse 5, per a màquines superiors a 5 HP de potència.