BLUEMASTER by celesa - Fulles de serra

Blue-Master (Celesa)

Cordons i fulles de serra: per talls corbs i rectes

Fotografia de Cordons i fulles de serra
Els cordons i fulles de serra de metall dur BlueMaster, destaquen per les seves milers de partícules de carbur de tungstè, permanentment adherides a l'aliatge d'acer, així com pel fil de tall, que mai arriba a esmussa, van desfilar ni trencar-se.

El tipus de dentat augmenta la capacitat de tall. S'obté un tall més suau i progressiu. Tallen en ambdues direccions, cap endavant i cap enrere i, en materials fibrosos, s'aconsegueix un acabat molt fi i precís. Les fulles de serra de metall dur treballen en una proporció de 10:1 respecte a fulles de serra convencionals.

Així mateix, gràcies al seu reversibilitat es duplica la efectivitat de tall per tant també el seu rendiment. Són virtualment irrompibles, eliminant riscos d'accidents. Són d'aplicació en molts materials com són acers inoxidables de fosa, cables trenats i reforçats, acers de molles, cargols acerats, cadenes temperades, acer al crom, acer temperat, bronze, fosa, ceràmica, vidre, marbre natural, pissarra o granit, entre d'altres.

Els cordons es fan servir per talls corbs i són vàlids per a qualsevol arc de serra estàndard, mentre que les fulles de serra de metall dur s'usen per talls rectes.