Maquinaria Curvaser, S.L.U. - Corbadora de tubs

Tauring Alpha 200

Corbadora hidràulica: de 3 corrons motrius i doble regulació independent

Maquinària Curvaser comercialitza la corbadora Tauring Alpha 200, completament hidràulica, de 3 corrons motrius i doble regulació independent.

El corró superior és d'assentament fix, mentre els rodets inferiors estan muntats sobre corredisses rectilínies, accionades per dos cilindres hidràulics. La geometria d'aquesta màquina permet corbar no només perfils de grans dimensions sinó també petits amb radis de corbat molt reduïts. Gràcies a les seves característiques específiques, està indicada per a les grans i mitjanes fusteries.) En l'extremitat dels eixos.) En l'extremitat dels eixos.) En l'extremitat dels eixos.) En l'extremitat dels eixos. extremitat dels ejes.IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.IIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.IIII descarregant els esforços de flexió sobre les corredisses i en conseqüència sobre la màquina. D'aquesta manera les capacitats de la corbadora augmenten radicalment (fins a tres vegades), permetent la realització de treballs normalment destinats a màquines de dimensions superiors mantenint a més la més absoluta llibertat de treball, sense crear cap obstacle a la càrrega i descàrrega de material entre els rodets corbadors. Aquests últims també poden ser fàcilment regulats sense necessitat de desmuntar els dispositius.

Els rodets motrius són d'accionament hidràulic. Cada corró està comandat independentment per un motoreductor epicicloïdal hidràulic.

La dotació de la màquina inclou, a banda i banda, els correctors laterals de triple correcció hidràulica. Cada corrector pot assumir totes les posicions necessàries per oferir una correcció òptima del perfil durant el corbat.

La dotació estàndard inclou els rodets polivalents, per al corbat d'una àmplia gamma de perfils. Tots els òrgans rotants estan muntats sobre rodaments d'altes càrregues radials i estan construïts en acer aliat, cimentats, temperats i rectificats

Cos de la màquina construït en acer electrosoldat en acer oportunament nervat. L'armari elèctric i central hidràulica està integrat en l'estructura de la màquina. Ofereix una àmplia gamma d'accessoris sobre comanda per adaptar la màquina al corbat de qualsevol perfil. Una consola de comandament allotja les ordres dels 2 rodets inferiors (inclosos els dos posicionadors de cota intel ligents PQI) i dels dobles adreçadors hidràulics monocomandament. Sobre comanda és possible equipar la màquina amb consoles a Radiocom.

La màquina ve equipada amb l'arquímetro electrònic ARC 50/300 per a la mesura immediata dels radis de corbat. L'instrument és indispensable per poder utilitzar el programa de la predeterminació del radi de corbat amb el posicionador de cota intel ligent. L'instrument permet mesurar radis interns i externs ja sigui en mm o en polzades utilitzant una part de només 150 mm de perfil. El display pot girar per permetre una bona lectura amb l'instrument en qualsevol posició mentre un teclat adjunt de Hold que permet bloquejar la cota per llegir fàcilment després del mesurament. Està disponible també un sistema de mesura per aproximació per fixar un radi de prova i canviar les variacions de les aproximacions. Per mesurar grans ràdios l'alternativa és el model ARC 50/300 i l'ARC 50/500.