Plastic Agents, S.L. - Matèria primera plàstic

CET

Copolímer transparent: per a injecció, extrusió i bufat

Fotografia de Copolímer transparent
El fabricant americà Resirene presenta al mercat espanyol el copolímer transparent “CET”.

Aquests productes van ser desenvolupats per a aplicacions transparents on no es cobrien les necessitats de rendiment i cost d'una manera eficaç.

Els “CET” estan destinats a aplicacions on s'utilitzen materials sobredimensionats en propietats i cost, com PMMA, PC, PET-G, ABS transparent, etc.

Entre les principals avantatge del CET destaca la seva facilitat de transformació (no necessita presecado, baixes temperatures i major productivitat), excel·lent lluentor, baixa densitat (peces menys pesades) i excel·lent relació qualitat-cost.

Respecte al SANT, no necessita presecado i es poden utilitzar els triturados de producció sense contaminació de punts negres. Presenta una millor estabilitat dimensional que el PMMA.

En relació a les seves propietats òptiques, té graus amb transparència superior al PS, SANT i PC, a més d'estar completament lliure de Bisfenol A.

Algunes de les aplicacions habituals són: ampolles petites, gots, parts de frigorífics, maquinillas d'afaitar, manilles de lavabos, porta revisters, accessoris de bany transparents, lluminàries, expenedors, bolígrafs, penjadors, etc.