Cardyfren, S.L - Arbres de transmissió (Cardan)

Conjunt de transmissió de potència: amb acoblament elàstic de disc lliure de vibracions

Fotografia de Conjunt de transmissió de potència
Conjunt de transmissió de potència compost per un cardan adaptat a un element elàstic de disc que ofereix solucions d'eliminació de vibracions per a diverses aplicacions. El disseny individual de l'acoblament amb disc elàstic i la completa solució en diferents tipus de connexions amb transmissions cardan, garanteixen una llarga vida de servei de la unitat.

Gràcies a l'eliminació de vibracions i la compensació de desalineamientos, el període de servei del sistema s'incrementa significativament en aplicacions amb motors de combustió o elèctrics, compressors, bombes, etc.

Una dels seus especials característiques és la millora mecànica i acústica del sistema protegint la transmissió en becs de parell elevats i canviant la freqüència natural de la línia de transmissió.

En els discos elàstics, el parell es transmet a través de paquets circulars de fibres tèxtils vulcanitzats amb goma. El disseny i l'ús de tècniques tèxtils especials permeten una alta capacitat de transmissió de parell amb unes dimensions compactes i baix pes.

Els discos elàstics permeten temperatures fins a 100ºC en operacions normals. Per a aplicacions amb altes temperatures és possible en silicona.

Varietat de connexions en diferents grandàries (massís, brida DIN o SAE, cilíndrica, cilíndrica amb chavetero segons DIN 6887, estriat segons DIN 5480, etc.)