Importeina, S.A. (ZETAE) - Comparadors

Top Gauge 200

Comparador electrònic: amb un ampli rang de mesuraments

Fotografia de Comparador electrònic
El comparador electrònic Top Gauge 200 d'Importeina té unes dimensions de 24 x 40 x 76 mm. El camp de mesurament és de 12,5 mm amb braç de 130 mm. La ripetibilidad < 0,05 µm. Inclou connexió amb la unitat electrònica de mesurament amb cable de fins a 30 m; xip de memòria per optimitzar el procés; recarrega pneumàtica; pressió de mesurament i amplitud d'obertura dels braços regulables; braços amb reposicionamiento manual ràpid; àmplia gamma de suports fixos i amb canvi manual d'eina manualment; i passador de ruptura en cas de col·lisió del braç.

Resol totes les aplicacions de mesurament de diàmetres i posicions en qualsevol màquina nova o en funció, tant amb producció de lots molt petits com també de gran sèrie. Cap vincle per a la instal·lació gràcies a cap degradació del senyal.

Permet en tot el rang de mesurament precisions inferiors al micrón, mitjançant calibratge automàtic en màster per a cada mesurament a efectuar; milesimales, mitjançant calibratge en un sol màster per a tots els mesuraments a efectuar.

Cap intervenció manual de canvi d'eina dins del rang de mesurament. El canvi d'eina manual és ràpid per a adaptació a nova família de peces. Prevenció de parades de màquina per col·lisions accidentals.