Böllhoff, S.A. - Maletins d'eines

Helicoil Plus

Cofres de reparació: per a la recuperació de rosques danyades o passades

Fotografia de Cofres de reparació
El cofre de reparació Helicoil Plus monodimensional M2,5 - M 16 de Böllhoff conté un joc de filets inserits Helicoil Plus de només una mesura, una broca helicoïdal de fins a M10 x 1,25, un mascle HSS Helicoil, un plançó de col·locació Helicoil i un destrossador Helicoil de fins a M11 inclòs.

També existeix un cofre bugies: M10 x 1, M 12 x 1,25, M 14 x 1,25.

En cas de necessitats de reposició, també se subministren per separat recanvis de filets inserits Helicoil plus.

El cofre de reparació Helicoil Plus conté filets inserits en diferents mesures mètriques (per exemple per terrajados de M5 a M12, de M2,5 a M6, o de M6 a M14 x 1,25). Aquest cofre assortit conté filets Helicoil plus de diverses mesures, un mascle HSS Helicoil per a cada mesura, un plançó de col·locació per a cada mesura i un destrossador Helicoil plus per als filets de pas normal M5-M12, i un per als filets de pas fi M8x1 - M12x1,5. En cas de necessitats de reposició també se subministren per separat recanvis de filets inserits Helicoil plus i equips complementaris.

El cofre de reparació Helicoil Twinsert és adequat para quan cal reparar els terrajados bastant danyats, descentrats o massa grans. També s'aconsella l'Helicoil Twinsert per a una reparació amb un Helicoil dins d'un Helicoil. Es lliura en mesures des de M2 fins a M16.