Maquinser, S.A. - Centres de mecanitzat verticals

Matsuura MX-850

Centres de mecanitzat verticals: mecanitzat de 5 eixos

Fotografia de Centres de mecanitzat verticals

El centre de mecanitzat vertical de 5 eixos MX-850 ofereix les capacitats de 5 eixos fonamentals derivades del desenvolupament de la Sèrie MAM72 i és la resposta a la demanda d'un models de preu més reduït i mantenint rendiment similar. Ofereix múltiples funcions de suport perquè els nous operadors puguin realitzar mecanitzat de 5 eixos amb seguretat i facilitat, paraules clau que defineixen a aquest model.

El model MX-850, la segona màquina de la sèrie MX, desenvolupat per satisfer peticions com: una grandària màxima de la peça de D850 x H450 mm (1,8 vegades (volumètric) major que el MX-520); i un pes de 500 kg (2,5 vegades major que el MX-520).

El centre de mecanitzat MX-850 està construït de forma compacta però assegura una alta rigidesa i una zona de mecanitzat i capacitat de treball suficients.

Compta amb tres tipus de taula disponibles:

- Normal de D500 mm.

- Opcional de D700 mm.

- Opcional de D500 mm mm + taula plana.

A més de la claveguera estàndard de 12.000 rpm, hi ha dues clavegueres opcionals

- 20.000 rpm per al mecanitzat d'alta velocitat .

- 15.000 rpm (350 Nm) per al mecanitzat d'alta resistència.

D'aquesta manera es pot fer front a l'àmplia gamma de requisits dels clients.

La distància des de la part davantera de la màquina al centre de la taula es redueix a 500 mm per millorar l'accessibilitat i garantir una bona manejabilitat durant la instal·lació.

També incorpora sistemes exclusius de Matsuura:

- IPS: Sistema de Protecció Intel·ligent de Matsuura, que permet facilitar les operacions de mecanitzat de 5 eixos, fins i tot les més complexes.

- MIMS: Sistema Intel·ligent Meister de Matsuura, que ara empra un sistema operatiu amb una pantalla de panell tàctil de 15 polzades el que millora l'operativitat i facilita la instal·lació, operació i manteniment parar estalviar mà d'obra i energia.