Chiron Iberia, S.A.U. - Centres de mecanitzat verticals

Chiron MILL / MPS

Centres de mecanitzat verticals: per a empreses de la industrial aeronàutica

Fotografia de Centres de mecanitzat verticals
Centres de mecanitzat que són utilitzats per empreses de la indústria aeronàutica per al mecanitzat de peces complexes. Solament per al mecanitzat complet en un sol amarri Chiron ofereix 6 models de centres de mecanitzat de 5 eixos.

Màquines amb superfícies de treball en X-I-Z des de 300-250-250 mm fins a 8.000-840-715 mm.

La sèrie MILL es recomana com a centre de bancada llarga i 5 eixos per al mecanitzat de peces complexes.

La MPS és una màquina per al mecanitzat de peces d'aeronàutica que parteixen de perfi d'extrusió i es mecanitzen en un sol amarri.

La sèrie MILL de Chiron és ideal per al mecanitzat de peces integrals. La màquina bàsica existeix amb recorreguts X des de 800 fins a 8.000 mm. A partir de MILL 2000 és possible el capçal inclinable.

En la versió High-Speed-Plus es disposa de fins a 20.000 rpm en el capçal i marxes ràpides fins a 60 m/min. L'estructura robusta garanteix una elevada precisió en el mecanitzat. L'ergonomia de maneig és excel·lent, l'espai de treball està perfectament disposat i es té excel·lent accés excel·lent al mateix. El disseny aplicat garanteix una eliminació d'encenalls eficaç i també la possibilitat d'aspiració de pólvores com els quals es presenten en el mecanitzat de materials composts.

Per al mecanitzat en 5 eixos, el sistema modular MILL ofereix diferents solucions. Per exemple, amb el capçal inclinable CN i un eix giratori horitzontal poden mecanitzar-se peces integrals amb un recorregut X fins a 8.000 mm.

La sèrie MILL s'utilitza perfectament també en el mecanitzat complet de peces cúbiques aeronàutica en un sol amarri amb maquina de 5 eixos. Tots els models MILL han estat construïts amb moderns mètodes de càlcul.

Les màquines són fiables i requereixen molt poc manteniment. La bancada altament rígida, amb una distància gran entre les guies, garanteix la màxima precisió, fins i tot per a materials difícils de mecanitzar.

Gràcies a diverses opcions les màquines bàsiques poden equipar-se a les exigències especials de la indústria aeronàutica.

El procés més eficient de fresat de blisks, llois i turbines s'obté amb la dinàmica simultània de 5 eixos. La combinació d'una construcció robusta de màquines, tècnica de comandament digital i una potència de claveguera conforme a les exigències possibilita un mecanitzat precís, segur i ràpid de geometries complexes.

Chiron ofereix per a això diferents centres de mecanitzat, amb els quals es poden mecanitzar per complet llois (fins a una longitud de 700 mm), blisks i turbines (fins a un diàmetre de 700 mm).

Els centres de maquinat MPS Chiron són la solució perfecta per al mecanitzat complet de 4 costats de perfils extrets.

La MPS és compacta, redueix cicles interns de servei i estalvia costos de personal.

Fresat, trepat, roscat, avellanado, escariado, desbarbado, tronzado: tot és possible per mecanitzar en un sol amarri peces amb longituds de fins a 11.000 mm i seccions de 150 x 150 mm2. Amb la MPS es poden produir diverses peces, com per exemple carrils de seients per a avió, de forma flexible i amb una alta qualitat de mecanitzat.

Importants avantatges són el canvi ràpid d'eina i la màxima flexibilitat en el mecanitzat de peces curtes a partir de 10 mm fins a peces llargues amb una longitud d'11.000 mm.