Egasca, S.A. - Centres de tornejat i fresatge

Miyano ABX-64SY

Centre de tornejat de 7 eixos: per a treballs de barra de gran precisió

Fotografia de Centre de tornejat de 7 eixos
El centre de tornejat de 7 eixos Miyano model ABX-64SY, recomanat per a treballs de barra de gran precisió és un nou model que ve a ampliar fins a pas de barra de 64 mm la gamma de la seva nova sèrie ABX de centres de tornejat.

La màquina consta d'una torreta superior amb desplaçament addicional sobre l'eix "I" - cosa que facilita enormement les operacions de fresat a més de permetre realitzar operacions fora de centre - i dotze estacions motoritzades, una torreta inferior amb altres dotze estacions motoritzades i dos capçals enfrontats amb control de l'eix C en ambdós.

Entre les característiques que presenta enfront dels altres models de la sèrie ABX, es poden destacar les següents:

• S'ha incrementat notablement els recorreguts sobre l'eix Z de les dues torretes per tal que puguin treballar indistintament i sense interferències bé sobre un capçal o sobre l'altre.

• La màquina disposa d'un sistema electrònic de confirmació de trossejament que detecta les possibles ruptures de l'eina de trossejar.

• La zona de treball de la màquina presenta una major accessibilitat el que fa més còmoda la preparació de la màquina i el canvi de les eines de tall.