Maquinser, S.A. - Centres de tornejat i fresatge

Muratec MD 120 G / MT 200

Centre de tornejat amb càrrega/descarrega integrat: reducció de temps improductius

Fotografia de Centre de tornejat amb càrrega/descarrega integrat
Muratec, fabricador torns de doble claveguera amb càrrega per robot i sistemes claus en mà, ha incrementat les prestacions de les sèries MW MD, augmentant la rigidesa, velocitat i precisió. Així doncs el MD 120 G redueix els temps morts improductius. El temps de càrrega passa a ser de 6 segons, el temps mínim de cicle de 20 segons, 22 segons en cas de necessitar volteig de peça. Tot això gràcies a l'increment de velocitat en el moviment de l'eix X, ara a 160 m/min i 120 m/min en l'I. Suposant una reducció de temps improductius de més del 30% .

La torre servomotorizada també ha augmentat la capacitat en reduir el temps d'indexació a 0,25 segons, augmentar la potència a 2,5 kW i 4.000 rpm. A més, l'estructura i guies han augmentat en un 40% per garantir una major precisió encara amb l'increment de velocitat.

Tot això gestionat per un CNC Fanuc 31i (Nano CNC) amb pantalla de 10,4” a color. La línia de mecanitzat per a eixos amb la seriï ML, màquines d'1 o 2 torres, contrapunt, eines motoritzades i possibilitat de luneta superior. Diferents sistemes de magatzem de càrrega/descarrega, garanteixen una excel·lent productivitat i flexibilitat per a la mecanització d'eixos partint de barra tallada.

La sèrie MT 200, amb possibilitat de 2 torres (superior i inferior) o bé 3 torres (2 superiors i 1 inferior), amb carregador de barres pel costat dret i robot gantry per a càrrega/descarrega de peces i magatzem al costat dret, suposen una excel·lent solució de flexibilitat per al mecanitzat de sèries mitjanes/curtes.