Intermaher, S.A. - Centres de mecanitzat verticals

Mazak FJV-35/60 II

Centre de mecanitzat vertical de pòrtic: d'altes prestacions

Fotografia de Centre de mecanitzat vertical de pòrtic
En aquest desenvolupament, MAZAK ha aconseguit una màquina altament precisa i versàtil. La versió de 10.000 rpm/ISO50 és ideal per a sectors com aeronàutica i motlle per la seva gran capacitat d'arrencada de ferritja, és possible millores de fins a un 30% en arrencada de ferritja. MAZAK ofereix en opció un capçal de 7.000 rpm i alt parell, ideal per a arrencar forts d'encenall i un altre amb ISO40 i 18.000 rpm, ideal per a materials tous com l'alumini.

La seva flexibilitat és encara més gran en disposar en opció d'un robust capçal angular que permet indexar cada 90 graus, en tot moment controlat pel control Mazatrol Matrix. D'aquesta manera es poden mecanitzar 5 cares d'un component en un únic amarratge, la qual cosa redueix de forma dràstica temps morts i millora la qualitat. Aquest capçal angular es guarda en el seu corresponent magatzem de forma automàtica.

Aquesta màquina té uns recorreguts de X 1.500 mm, I 800 mm i Z 660 mm amb una taula de 1.740 mm x 750 mm que permet carregar 2.500 kg. Les seves velocitats de posicionament en XYZ són respectivament de 40, 40 i 30 m / min, permetent avenços de tall de fins a 30 m / min.

Disposa del avançat control Mazatrol Matrix que inclou de sèrie el llenguatge de programació conversacional Mazatrol així com un EIA / ISO estàndard i una sèrie de funcions que defineixen la màquina com intel ligent: control actiu de vibracions, compensació segons la temperatura dels diferents elements, simulació i control de col·lisions i avisador per veu.