Casals-Fonseca, S.A. - Centres de mecanitzat verticals

Vigel H32T

Centre de mecanitzat vertical de 2 eixos: amb sistema 'Self Loading' de càrrega / descàrrega peces integrat

Fotografia de Centre de mecanitzat vertical de 2 eixos
Vigel està especialitzat en la construcció de centres de mecanitzat horitzontals i verticals amb 1, 2 i 4 eixos. Els centres verticals són 'Self Loading', és a dir, amb sistema integrat de càrrega i descàrrega automàtica de les peces.

El mateix claveguera recull en el magatzem d'eines les pinces adequades per l'adherència de les peces que es desplacen sobre palets per una cinta transportadora que envolta la màquina. Un cop col·locada la peça en l'útil de fixació, la claveguera diposita novament les pinces al magatzem d'eines i recull l'eina necessària i comença el mecanitzat.

El centre de mecanitzat vertical Twin SL 400 V disposa d'unes carreres XYZ de 400 x 1.000 x 500 mm, avenços ràpids de 90 m / min i acceleracions de 15 m/s2 en tots els eixos. En aquest model els 2 capçals són independents en l'eix de la cursa I (I1, I2), cosa que facilita enormement el tarat de les eines.

Els centres Vigel poden equipar el 4 i 5 eixos, el que permet mecanitzar 5 de les 6 cares d'un cub. A més, disposen com a opcional del canvi automàtic de palets. Aquests centres estan destinats a la producció de volums de producció mitjans i mitjans / alts.