Máquina Center, S.A. (MAQCENTER) - Centres de mecanitzat horitzontals

Okuma Millac-1000VH

Centre de mecanitzat horitzontal: amb desplaçaments ràpids de 24 m/min

Fotografia de Centre de mecanitzat horitzontal
El centre horitzontal Okuma de 5 eixos modelo Millac-1000VH, amb control OSP-P200M CNC, compta amb una bancada tipus caixa i una robusta superfície per als desplaçaments que fan que la seva estructura sigui extremadament rígida. Els grans rodaments i els suports altament rígids i pretesats asseguren estabilitat en la precisió.

Ofereix desplaçaments ràpids de 24 m/min per als eixos X i I, 12 m/min per a eix Z i una velocitat màxima de tall de 10.000 mm/min (X,I,Z). La claveguera integrada 6.000 min-1 (22/18.5 kW) és #50 d'alta velocitat, alta potència i disseny compacte. Amb angle variable fins a 0,001 graus, el mecanisme d'amarri hidràulic pot suportar un fort ritme de cort.

El sistema semifreno i el sistema de recuperació d'escala són característiques optimas per a treball de 5 eixos simultanis. La rotació de la claveguera són 150 graus (30° + 90° + 30°) que augmenta l'espai de procés, podent posicionar-se la claveguera en qualsevol de les seves 150° reduint dràsticament el temps de tall i permetent l'ús de portes motoritzats estàndard per mecanitzar eficientment la peça.

Incorpora 2APC tipus rotatiu que redueix el temps de preparació i augmenta la productivitat, amb un temps de canvi de palé de 20 segons.