Maquinser, S.A. - Centres de mecanitzat d'alta velocitat

Matsuura H.Plus 405

Centre de mecanitzat horitzontal: amb palet de 500 x 500 mm

Fotografia de Centre de mecanitzat horitzontal
El centre de mecanitzat horitzontal H.Plus 405 de Matsura compta amb unes prestacions amb increment en els recorreguts X/I/Z fins als 660 mm que permeten col·locar una peça de Ø 700 mm x 850 mm d'altura, la converteixen en la màquina que accepta major grandària de mecanitzat de les del seu segment. Tot això amb una significativa reducció del 12 % de l'espai, i una millor operativitat ja que la distància de la claveguera al centre del palet s'ha reduït fins als 70 mm.

L'evacuació de l'encenall s'ha optimitzat pel seu nou i ergonòmic disseny en forma de X en les portes de l'APC per evitar l'acumulació en zones de difícil accés i neteja. La major inclinació de les telescòpiques dels eixos faciliten una millor evacuació a la zona de mecanitzat.

A més els seus moviments en ràpid de 60 m/min units al seu nou eix B amb DD motor de fins a 100 rpm, el carregador d'eines de 51 posicionis tipus Drum, servo controlat amb temps de canvi d'1,2 segons encenall/encenall signifiquen una important disminució dels temps morts amb el consegüent augment de la productivitat.

El capçal de 12.000 rpm, 15 kW i 187 Nm de parell, amb els rodaments lubrificados per greix i la claveguera refrigerada permeten realitzar els treballs de mecanitzat més exigents en els diferents camps d'aplicació com el sector de l'automoció.

La màquina en la seva dotació estàndard incorpora a més de les característiques esmentades el sistema de compensació de dilatacions per a claveguera principal i eixos Thermal Meister i les funcions d'ajuda a la programació, setup i manteniment preventiu Handy Manii en el seu control Fanuc G-tech 30 i.

Com a opcions podem trobar clavegueres de 20.000 i 30.000 rpm, magatzems d'eines de fins a 520 posicions i diferents sistemes multipalet, plànols de torre o lienales.