Maquinser, S.A. - Centres de mecanitzat d'alta velocitat

First V-700

Centre de mecanitzat compacte: d'alta velocitat

Fotografia de Centre de mecanitzat compacte
First ha desenvolupat en centre compacte d'alta velocitat V-700, construït amb bancada de fosa Mehanite i equipat amb guies lineals en els tres eixos. Les clavegueres de boles de diàmetre de 32 mm de pas 16 de transmissió directa permeten que la màquina aconsegueixi els 48 m/min en els eixos X/I i 32 m/min en l'eix Z, amb una elevada acceleració. Els recorreguts de X: 700 mm, I:400 mm i Z: 550 mm la doten d'uns excel·lents recorreguts per als treballs de mecanitzat de producció o auxiliars.

El capçal BT 40 de 10.000 rpm en la seva versió estàndard i 7,5 kW , amb opció a 12.000/15.000 rpm permeten complir amb les elevades exigències dels mecanitzats actuals, dotant la màquina d'una gran versatilitat per treballar materials diversos des d'acers, titani o alumini.

El carregador d'eines de 24 posicions Random permet un temps de canvi de 4.5 segons encenall - encenall, i es pot emmagatzemar eines de 80 mm de diàmetre, 150 mm de longitud i fins a 7 kg de pes.

En la seva dotació estàndard la màquina incorpora refrigerador en el capçal, extractor d'encenalls d'espiral a la zona de treball, i extractor d'encenalls de xarneres. Com a opció es pot incorporar refrigeració pel centre de l'eina a 20 bar.