Goratu Máquinas-Herramienta, S.A. - Centres de mecanitzat verticals

Goratu Innova 15

Centre de mecanitzat: amb una potència de fins a 35 kW

Fotografia de Centre de mecanitzat
El centre de mecanitzat Innova 15 de Goratu és una màquina amb una potència de fins a 35 kW, indicat per mecanitzats que requereixen grans arrencades d'encenall i que garanteix la rigidesa estructural per càlcul d'elements finits.

Es tracta d'una màquina versàtil que és capaç de fabricar infinitat de peces amb un perfecte acabat en sectors tan exigents com els utillatges de precisió, motlle, matriu, estampació de precisió, automoció i aeroespacial, entre uns altres.

Incorpora un control numèric digital tipus Fagor 8055 MC/B i sistema de mesurament per mitjà de regles lineals presurizadas de lectura directa en els tres eixos (X,I,Z). Consta de sistema de refrigeració incorporat per l'electromandrino mitjançant sonda i contrapès pneumàtic per a compensació del capçal vertical.

Inclou també fre electromagnètic de seguretat de l'eix vertical Z i guies lineals amb recirculació de corrons en X, I,Z. La lubricació de les guies lineals de rodadura, clavegueres i rodaments de la transmissió claveguera-rosca és automàtica.

El con de l'eix principal és tipus ISO DIN 69871 i tirant DIN 69872. Incorpora bufat d'aire per netejar l'interior del con de l'eix principal, durant el canvi d'eina. L'amarri de l'eina és pneumàtic i la crestallera és totalment tancat amb dues portes corredisses amb micros de seguretat. Disposa de dues portes laterals extraïbles per a accés a la crestallera i dues safates extraïbles per a recollida d'encenall.

Consta de dos dipòsits de líquid refrigerant, proteccions telescòpiques en eixos X, I, Z, neteja de la telescòpica posterior de l'eix I, refrigeració exterior de l'eina (aire o taladrina), armari elèctric amb refrigerador, sortida de connexió RS 232C, volant electrònic portàtil i dos llums d'enllumenat de baix consum i alta freqüència.

La taula de treball és d'1.725 x 650 mm i és capaç de suportar fins a 1.200 kg.