Intermaher, S.A. - Enginyeria i consultoria per a la indústria del metall

Mazak

Centre Tecnològic: de màquines-eina

Fotografia de Centre Tecnològic
El Centre Tecnològic d'Intermaher Mazak, situat al Polígon Goiain de Legutiano (Àlaba), s'ha convertit en una mostra permanent de la innovació en matèria de màquines-eina del líder mundial japonès Mazak.

Des de la seva inauguració al març del 2001 han passat per ell moltes empreses i s'han realitzat múltiples projectes clau en mà, per a sectors tan diversos com a automoció, aeronàutica, generació d'energia i béns d'equip, entre uns altres.

Així mateix, és el centre de servei de telemantenimiento remot via Internet que Intermaher ofereix als seus clients.

Per a això, Intermaher compta amb un ampli equip humà de 21 tècnics dedicats exclusivament a Mazak, així com, amb els mitjos materials necessaris més moderns: maquinària, equips de mesurament, etc.

El Centre Tecnològic s'orienta tant a petita i mitja empresa com a grans indústries brindant-los la possibilitat de comprovar, in situ i en ple funcionament de la maquinària, les solucions pràctiques més adequades a les necessitats dels seus sistemes de producció.

D'aquesta manera, el Centre Tecnològic es converteix en un centre d'innovació tecnològica permanent, en una fira de mostres de maquinària en funcionament continu i en un centre de formació tecnològica per als usuaris de les màquines eines Mazak.

En Intermaher, a més d'oferir productes dotats de la més avançada tecnologia, aporten als seus clients solucionis globals i eficaços adaptades a necessitats específiques de producció.