Pferd-Rüggeberg, S.A. - Cardes i raspalls

Pferd Combitwist / Singletwist

Cardes: amb trenat especial

Pferd ha desenvolupat dues línies de cardes, models Combitwist i Singletwist, caracteritzades pel tipus de trenat, en què cada nus de la carda va trenat en un sentit, impedint que la carda reboti en treballar. Així, permeten que aquesta càrrega es pugui utilitzar indistintament en tots dos sentits.

Gràcies a aquest tipus de trenat, les cardes Pferd són molt adequades per als treballs en els es que requereix una gran arrencada d'encenall. Entre els seus avantatges cal destacar també la seva marxa suau, fins i tot treballant en cantonades i cants, la seva major durada, la seva major arrencada d'encenall i la menor rotació del trenat en ús. Es poden utilitzar amb amoladoras angulars fins a 80 m/s.

Pferd a més ofereix les cardes Combitwist en les formes rodona i cònica. Les primeres són molt adequades per treballar sobre cantonades i cants i les de forma cònica per a treballs difícils i punts de difícil accés. Amb aquestes cardes es pot eliminar rovell, descascarillar, netejar cordons de soldadura i desbarbar entre altres treballs.

El trenat Singletwist per la seva banda està enrotllat en sentit contrari al gir, impedint amb això que la carda s'obri quan s'utilitza. Són cardes de forma brotxa, de trenat individual i desenvolupades especialment per al treball d'angles interiors i punts de difícil accés. Es poden utilitzar tant amb amoladoras rectes com amb màquines d'eix flexible.