Pepperl + Fuchs, S.A. - Sondes, sensors, palpadors i detectors dimensionals

Pepperl + Fuchs F190

Capçal de lectura i escriptura per a UHF: solució ideal en aplicacions amb un espai limitat per a la instal·lació

Fotografia de Capçal de lectura i escriptura per a UHF
Els capçals de lectura/escriptura para UHF ofereixen un major abast que els sistemes de lectura/escriptura per LF i HF ja que la tecnologia UHF es comunica a una gran distància gràcies a les ones "separades" i els sistemes LF/HF funcionen a curta distància. L'abast es pot variar canviant el disseny de l'antena i la potència transmesa. A més de l'antena F117 para UHF ja existent, amb un abast de fins a 6 m, Pepperl+Fuchs ofereix una solució molt compacta, la F190 para UHF, especialment adaptada a aplicacions a la tecnologia de producció i la intralogística on la distància de lectura dels sistemes LF i HF no és suficient.

El capçal de lectura/escriptura F190 para UHF és la solució ideal en aplicacions amb un espai limitat per a la instal·lació. L'abast típic de lectura de 0,2 m a 1,5 m pot cobrir la majoria de distàncies fins a les etiquetes i cobrir altres toleràncies. El seu abast de detecció ajustable permet la lectura selectiva de l'etiqueta. El disseny del capçal de lectura/escriptura para UHF no solament és compacte sinó també extremadament robust gràcies a la seva menor secció metàl·lica, amb electrònica incorporada i l'antena unida per la part superior. Així es confirma mitjançant la connexió industrial a través de connector M12 i amb la seva elevada protecció IP67. El capçal de lectura/escriptura para UHF es pot utilitzar en aplicacions quan es necessiti llegir múltiples etiquetes de forma simultània, com per exemple per identificar diversos productes etiquetats a l'interior d'un contenidor. Això redueix notablement l'esforç de lectura. Les etiquetes per a UHF se subministren com a etiquetes adhesives de baix cost, oferint així una manera econòmica per integrar als proveïdors en la seqüència de procés.

El capçal de lectura/escriptura para UHF té una estructura de comandos similar a la d'altres capçals de lectura/escriptura que es poden connectar a l'IDENTControl, la qual cosa simplifica molt la seva integració al programari de control.

Com a ajuda per a la posada en servei s'ofereix el programari gratuït RFIDControl, que permet parametritzar els dispositius, obtenir dades de diagnòstic i iniciar la manera de test si el controlador encara no està disponible. Els visualitzadors LED multicolor i redundants faciliten l'engegada en proporcionar informació sobre l'estat actual del dispositiu.

En resum:

- Per RFID, IDENTControl és la passarel·la als busos de camp més utilitzats.

- Capçal compacte de lectura/escriptura para UHF.

- Amb un abast típic de 0,2 m a 1,5 m, aquest capçal compacte para UHF cobreix un buit en sistemes LF i HF i permet abordar noves aplicacions.

- Estructura coherent de comandos i de funcionament.

- Extremadament robust gràcies la carcassa metàl·lica IP67.

- Tan fàcil d'instal·lar com un sensor.