Redex Spain, S.L. - Engranatges

Redex

Caixes de reexpedició de gran versatilitat

Fotografia de Caixes de reexpedició de gran versatilitat
Redex Andatex, dins de la família de components i sistemes d'engranatges de transmissió d'alta precisió, disposa de les caixes de reexpedició Catep Seriï Z que, per la seva gran versatilitat, poden trobar aplicació en múltiples indústries.

La principal característica d'aquesta línia de producte és la seva gran versatilitat. Ofereixen fins a 9 possibles ràtios (de reducció i multiplicació de velocitat) en 10 grandàries diferents, diversos tipus de configuracions d'entrada i sortida, possibilitat d'eixos sòlids o buits, així com totes les configuracions de muntatge imaginables. Entre elles, existeix la versió amb brida d'entrada i/o sortida per al muntatge directe del motor o acoblament directe en màquina.

La Seriï Z estàndard ofereix les següents característiques:

- Parells de sortida de fins a 25 000 Nm i potències transmissibles de fins a 2 000 kW.

- Ràtios compresos entre 0,8/1 i 6/1.

- Engranatges cònic-espirals de precisió tipus Klingelnberg, utilitzant la tecnologia de tallat en duro baix comanda. Els engranatges són solidaris als eixos per eliminar el desgast de xavetes.

- Joc angular reduït: fins a 3 arcmin.

- Eficiència de fins al 98%. Sentit de rotació totalment reversible.

- Rodaments de corrons cònics d'alta precisió dissenyats per suportar els més alts valors de càrrega radial, axial i en torsió.

- Segellat estàndard de viton.

- Compatibles amb les normes ATEX.

Per completar l'oferta, Redex Andatex disposa d'una versió de segellat per laberint per a aquelles aplicacions que requereixin poc manteniment. Amb aquesta configuració s'evita el control de la unitat cada 1500 h. Així, la durada de vida benvolguda augmenta fins a les 50 000 h sense necessitat de realitzar manteniment algun. Altres avantatges afegits a aquest disseny són: millora del rendiment fins a 99% (s'evita qualsevol fricció), la velocitat d'entrada permesa es triplica i el parell d'arrencada es redueix dràsticament.