Talleres Alju, S.L. - Sistemes d'acabats amb sorra

Cabina-pispes de doll abrasiu: preparades per treballar amb sistemes de succió o sobrepressió

Fotografia de Cabina-pispes de doll abrasiu
Tallers Alju és una empresa biscaina especialista en el tractament de superfícies mitjançant abrasius sòlids i en la construcció de màquines, principalment granalladoras de diversos tipus, per cobrir diferents àrees d'aplicació.

Present en els cinc continents a través de la seva àmplia xarxa comercial, té entre els seus objectius determinar amb certesa els processos i equips més adequats a les necessitats dels seus clients. Per a això, compta amb un complet equip de laboratori de proves i assajos.

Les cabina-pispes de doll abrasiu són màquines on les peces s'introdueixen en una cabina i l'operari introdueix les mans a l'interior, realitzant la neteja de les peces.

Aquestes cabines estan preparades per treballar amb sistemes de succió o sobrepressió, depenent del tipus de treball a realitzar.

Les cabines compten amb mitjans per a la recuperació i selecció d'abrasiu, així com filtres per eliminar la pols de la cabina, de tal forma que l'operari sempre treballa en ambients saludables i protegit de les projeccions de l'abrasiu.

Les cabines poden estar equipades d'elements de càrrega i descàrrega, accessoris, taules de corrons i plats extraïbles en cas de ser peces d'elevat pes.