Yaskawa Ibérica, S.L.U. - Autòmats programables (PLC)

Vipa 312SC

CPU compacta: amb temps de cicle i de processament increïblement curts

Fotografia de CPU compacta

La CPU 312SC compacta de Vipa destaca per la relació cost/prestacions que ofereix. Amb la tecnologia Speed7 integrada, els temps de cicle i de processament són increïblement curts, la qual cosa incrementa la productivitat de la màquina o planta.

La gestió de la memòria és veritablement flexible gràcies a la targeta MCC, la qual cosa permet adaptar-la dinàmicament a les necessitats de l'aplicació (32 KB de memòria de base ampliable fins a 512 KB). En el que a interfícies de comunicació es refereix, la 312 SC ve equipada amb un port Ethernet RJ45 per a comunicació PG/OP, MPI i PtP RS485, amb protocols Modbus master, ASCII, STX/ETX i 3964R. Quant a perifèria, integra de sèrie: 16 entrades digitals 24V, 2 comptadors de 32 bit (AB) fins a 10 kHz, 8 sortides digitals 24V 0,5A, i 2 x PWM / 2 x Stepper.

El seu sòcol MMC suporta targetes MMC Standard per a l'emmagatzematge de programes i dades (aquesta no és necessària per a l'operació de la CPU).

La CPU suporta l'operació mixta amb mòduls de Vipa i Siemens en el Standard Bus. La programació pot realitzar-se tant amb Step7 de Siemens com amb WinPLC7 de Vipa.