Sandvik Coromant Ibérica, S.A. - Broques de metall dur

CoroDrill 880

Broques per trepat curt: a diàmetres menors i majors

Fotografia de Broques per trepat curt

La brocaCoroDrill 880 realitza forats curts al doble de velocitat que altres broques i a la meitat de cost. Ara aquesta broca amplia les seves prestacions a altres grandàries de forat, des de 12 fins a 63 mm de diàmetre.

Sandvik Coromant ha ampliat la gamma de la seva broca amb plaquitas intercanviables CoroDrill 880, de perfecte equilibrat, des de 01, la menor grandària, a 09; és a dir, des de 12 - 13,99 mm de diàmetre a 53 – 63 mm de diàmetre de forat. En les proves comparatives, CoroDrill 880 (CD880) ha vist incrementat en un 60% la seva productivitat en comparació de broques de metall dur. Ofereix una elevada seguretat en el mecanitzat gràcies a la seva acció de tall i a la seva eficaç evacuació de virutaSandvik Coromant recomana la qualitat GC4034 per obtenir una màxima productivitat en aplicacions tenaces amb diàmetres de broca petits, garantint una vida de l'eina segura, fiable i constant.

Per aconseguir aquestes millors prestacions, se serveix d'una nova acció de tall, una evacuació d'encenall avançat i una tecnologia de plaquitas intercanviables.

La més extensa àrea d'aplicació de CD880 garanteix uns excel·lents resultats en el trepat de forats, independentment del material o de l'aplicació. Des que Sandvik Coromant va introduir CD880 fa alguns anys, la seva comprovada fiabilitat impulsat el trepat curt a un nou nivell de rendiment en la fabricació de forats; representa l'opció número u per al trepat de forats curts, única en la seva categoria.