BLUEMASTER by celesa - Broques de metall dur

Blue-Master (Celesa)

Broques, maduixes, mascles i corones: gran varietat d'accessoris per a màquina eina

Fotografia de Broques, maduixes, mascles i corones
Celesa, S. a. compta amb una amplísima gamma de broques per a metall a la qual incorpora una referència, BC08. La broca helicoïdal especial per a aeronàutica de longituds 150 i 300 mm.

Al seu torn, dins de la família de mascles compten amb mascles de màquina norma ISO 529, fabricats en acer ràpid amb 5% cobalt amb forma B i amb hèlix 35º. I d'altra banda, els mascles tuerqueros M2L, norma DIN 357, de rosca mètrica i acabat brillant, fabricats també en acer ràpid amb 5% cobalt.

cal destacar dins de la família de maduixes, les maduixes cilíndriques frontals per planejar amb mànec FMF87 i FMF88 d'acabat i desbastament, fabricades en acer ràpid amb 8% cobalt.

Dins de la família de maduixes rotatives, es troba la maduixa rotativa d'exclusiu disseny de corba invertida que permet generar suaus ràdios en arestes. El seu innovador disseny provoca un efecte d'autocentrado en l'aresta a suavitzar que fa molt senzill el maneig de la maduixa en moviment sobre la superfície de treball. Fabricada en carbur de tungstè d'alta qualitat, garanteix un alt rendiment i durabilitat en una àmplia gamma de materials, com són el titani, acer inoxidable, fosa, llautó, bronze, etc…

Hi ha dos corones perforadores bimetálicas que s'uneixen a la ja àmplia gamma de corones que Celesa S.A. ofereix, es tracta de la corona COB fabricada en acer ràpid 8% cobalt, M42 que dota de major duresa i rendiment a l'eina, i amb dent variable de 4/6. Així doncs tenen una corona amb major durada d'afilat i cort, a més de corts més ràpids i precisos, amb menor vibració i desgast. I d'altra banda, la corona perforadora bimetálica extralarga CBX100, amb 100 mm de capacitat de tall, fabricada en acer ràpid M3 especial per a manyans.