Walter Tools Ibérica, S.A.U. - Broques de metall dur

Walter-Titex D40 X•treme

Broques de metall dur: per trepat de forats profunds a alta velocitat

Fotografia de Broques de metall dur
La tecnologia XD (XD “extremely deep”- significa extremadament profund) de Walter permet el trepant de forats de 70 x diàmetre en un operació sense alleujament, en acers, foses i materials no ferris. Fins ara, el rang estàndard de broques XD aconseguia els 30 x D podent-se ampliar amb versions especials per al client. Ara aquest límit s'està ampliant. Ja està disponible per al trepat profund de 40 x D la gamma estàndard de broques X·treme D40. Aquesta eina està basada en la més recent i avançada tecnologia de producció amb un recobriment en la punta TiALN per obtenir una llarga vida útil.

Més característiques són els canals de refrigeració interior per a una òptima dissipació de calor i evacuació d'encenall fiable, a tot s'afegeix uns canals d'evacuació d'encenall polits i quatre guies per mantenir la broca exactament en el curs previst.

Totes aquestes característiques garanteixen un alt grau de fiabilitat en el procés, fins i tot amb trepants inclinats o forats transversals.

No és necessari una alta pressió del sistema de refrigeració. Per penetrar de forma axial en el material de forma contínua només es necessita una pressió de refrigerant de 40 bar, normal a qualsevol centre de mecanitzat.

La tecnologia XD és superior a les clàssiques broques canó.

Per exemple, en el mecanitzat d'uns plançons de pistó per a la indústria hidràulica de ST52-3, es va aconseguir un increment de vida útil d'eina de més del 300%. En aquest cas l'avanç i els estalvis de temps van ser el 400% més alts. Walter proveeix en la seva gamma estàndard les broques de trepat profund en el rang de diàmetres més utilitzats de 4,5 a 12 mm. Les típiques aplicacions d'ús en les quals són requerits freqüentment aquests diàmetres són en el mecanitzat general i en la indústria hidràulica i d'automoció. També estan disponibles altres diàmetres, fins i tot amb grandàries intermèdies especials, en versió especial.