Iscar Ibérica, S.A. - Broques de plaquetes

Iscar IscarGundrills

Broques canó d'un sol llavi: el cap de metall dur té una lleugera conicidad en la seva longitud

Fotografia de Broques canó d'un sol llavi
La broca canó d'Iscar consisteix en un cap de metall dur integral, amb canya de línia esvelta i un mànec pel qual passa el refrigerant fins al cap de trepar.

L'evacuació de l'encenall es produeix al llarg del canal amb forma en "V" del cap i la canya.

El cap de metall dur té una lleugera conicidad en la seva longitud per reduir la fricció, l'angle depèn del tipus de material a trepar. Per obtenir un trepat de precisió, la conicidad ha de reduir-se al mínim. Ha de tenir-se en compte que després del reafildado de la broca, el diàmetre de la broca varia afectant a la tolerància del forat.

El tall transversal de la canya té forma en V, amb forats per a la refrigeració. Està fabricat en acer temperat, molt resistent a la torsió. Aquest tall transversal proporciona les condicions òptimes de resistència a la torsió, flux de refrigerant i evacuació d'encenall.

El mànec assegura la connexió entre la broca canó i la màquina-eina.

L'avançada tecnologia de les broques canó d'Iscar proporciona una qualitat geomètrica i dimensional superior, tant per al trepat profund com per al trepat poc profund. Les broques estan disponibles en una gamma de 2,5 a 32 mm en increments de 0,1 mm, sota demanda. A més, qualsevol altra configuració del cap de trepar o de recobriment pot fabricar-se sota demanda.

Entre els avantatges principals destaca: permet toleràncies d trepat d'IT7 a IT9, una excel·lent actitud i concentricidad, gran precisió d'alineament al centre del forat, rugosidad superficial de R0.4- R1.6 i evita la necessitat d'operacions de retaladrado.