Iscar Ibérica, S.A. - Broques de plaquetes

Iscar Sumochan

Broques amb disseny del seient i punta millorats: amb un innovador sistema de fixació

Fotografia de Broques amb disseny del seient i punta millorats

Iscar llança la família de broques Sumochan, una evolució de les reconegudes famílies Chamdrill i Chamdrilljet, que han estat iniciadores de la revolució del trepat amb fixació mecànica.

Les broques Sumochan tenen característiques similars a les Chamdrill, però amb un disseny del seient i la punta millorats. L'innovador sistema de fixació permet un nombre de substitucions de plaquetes significativament major.

La broca disposa de tubs de refrigeració helicoïdals i s'utilitza amb puntes de trepar intercanviables, disponibles amb diverses configuracions per a diferents grups de materials:

- ICP per acers aliats i al carboni (ISO P). La punta té el tall de tall viu i protegit (honing).

- ICK per fosa (ISO K). La punta té un xamfrà rectificat i el tall de tall viu (honing).

- ICM per acer inoxidable i aliatges a altes temperatures. La punta té un bisell en T en el tall de tall.

- ICN per alumini (ISO N). La punta té el tall de tall molt viu i els llavis polits.

La punta de trepar ICN està fabricada en la qualitat submicrònica Íscar IC08 sense recobriment.

La resta de geometries estan disponibles en qualitat IC908 (recobriment PVD TiAlN), que ofereix un excel lent rendiment en una gran varietat d'aplicacions de trepat.

Les punta de trepar tipus ICP, ICK, ICM i ICN estan disponibles en increments de 0,1 mm en diàmetre. Els llavis / canals estan rectificades per obtenir un flux d'encenall suau i ininterromput, al seu torn l'alleujament està rectificat per facilitar la penetració i reduir l'esforç.

L'optimitzada operació del afilat (honing) i el més avançat recobriment donen com a resultat un excel lent rendiment de la punta i una major durada de l'eina.

Per tant la productivitat pot augmentar fins a un 100%.

Els cossos de les broques Sumochan estan actualment disponibles en una gamma de diàmetres que cobreix de 8 a 19 mm. Successivament, la gamma s'ampliarà fins a 25,9 mm.

El mànec ha estat dissenyat segons la norma DIN 9766. Les relacions entre diàmetre i profunditat de trepatge disponibles són 3xD i 5xD. Posteriorment s'incorporaran les relacions 1,5 xD i 8xD.

Tots els cossos de les broques disposen de canals de refrigeració helicoïdals.

El disseny del seient Sumochan permet un nombre de substitucions significativament major, a causa de la major precisió ia la zona de contacte de muntatge de plaqueta, que és 3 vegades més gran en comparació amb la de les broques Chamdrill o Chamdrilljet.

El millor control de la posició de la punta de foradar i el seu suport, resulten en un millor rendiment i una major durada de l'eina.