Bondioli y Pavesi Ibérica, S.A. - Altres bombes

Battioni & Pagani Pompe KTM / WSM

Bombes - depresores: sèrie composta per 6 models

Fotografia de Bombes - depresores
La seriï KTM / WSM ha estat projectada i construïda amb tècniques d'avantguarda i materials d'alta qualitat. Aquesta sèrie està composta de 6 models amb cabal de 21.500 l/min i estan disponibles en les versions DFR, HFR i PFR.

Aquestes bombes - depresores estan dotats d'un equip de lubrificació automàtic i d'un equip de refrigeració per aigua en cos i plats. Les característiques constructives d'aquestes bombes - depresores permeten un ús continuat per temps indefinit. Se subministren complementades amb una àmplia gamma d'accessoris en coherència amb les característiques de la cisterna.

La versió MFR - C ha estat concebuda per ser accionada per una transmissió a cardan a 540 rpm; la versió PFR està indicada per ser accionada a través de corriola, per a aplicacions sobre camió; la bomba DFR ha estat concebuda per ser accionada a través d'una transmissió a cardan a 1.000 rpm; la versió HFR està concebuda per ser accionada a través d'un motor hidràulic; la bomba KFR ha estat concebuda per ser accionada a través d'una transmissió a cardan a 540 rpm. Aquesta versió permet accionar una bomba hidràulica acoblada sobre un suport especial; i finalment, la versió PRF ha estat concebuda per ser accionada a través d'una corriola, per a aplicacions sobre camió.