VSM VITEX Abrasivos Ibérica, S.A.U. - Bandes, rotllos i papers de vidre

Bandes d'escatat i bandes amples: un extens rang de qualitats

Fotografia de Bandes d'escatat i bandes amples
Vitex Abrasius, S. a. disposa de bandes i bandes amples.

Les bandes poden ser emprades per a qualsevol procés d'escatat o poliment. Per exemple amb un patí de contacte, mitjançant la banda lliure, o amb un corró de contacte, es distingeixen per la seva alta resistència a la tensió i pel seu suport adaptable a cada aplicació, robust, amb teles X o I per a tasques dures o escatat de superfícies planes, o flexible per al poliment de peces arrodonides amb els suports de tela J, F o I que s'adapten a la curvatura de la peça.

L'existència d'infinitat d'aplicacions i màquines fa que al mercat existeixi una infinitat de mesures de bandes, ja sigui en l'ample com en el desenvolupament. Les característiques del sistema de Vitex Abrasius de transformació permeten abastar qualsevol de les mesures existents.

Les bandes amples s'utilitzen per a l'escatat o calibrat de grans superfícies planes. A causa de les altes forces mecàniques que existeixen en aquest tipus de processos, els suports de les bandes amples han de tenir una alta resistència al trencament, per la qual cosa han d'estar fabricats amb materials robusts. Per exemple, el gramatge mínim del paper per a tals bandes no ha de ser menor de 230g/m2. Els suports de tela recomanats seran llavors X, o I.

La majoria de bandes amples fins a 1.450 mm poden ser fabricades amb un sol entroncament, però més enllà d'aquesta mesura, les bandes són segmentades mitjançant peces individuals que s'uneixen posteriorment amb més d'un entroncament.

L'extens rang de qualitats permet trobar sempre la solució òptima per a cada aplicació.