Daisa Technologic, S.L. - Equips de filtrat de boirines d'oli

Losma Darwin

Aspirador de boires i vapors: amb cabals nominals de fins a 3.300 m3/h

Fotografia de Aspirador de boires i vapors
Darwin de Losma és un aspirador de boires i vapors d'oli sencer o emulsionat amb importants quantitats de pólvores sòlides, adequat per afiladoras, rectificadores i totes les màquines eines per a la mecanització de metalls.

La sèrie Darwin es compon de 4 models, amb turbina o centrífugues (mico o doble), amb cabals nominals des de 600 fins a 3.300 m3/h, capaces de fer front a les més diverses aplicacions: des de les d'un torn petit a les d'una rectificadora o d'un centre de treball complex.

Els aspiradors de la sèrie Darwin aspiren i condensen novament el contaminant oliós gràcies al principi de coalescència. L'alta velocitat impresa per l'efecte centrífug maximitza la probabilitat d'impacte entre les micro partícules d'oli i per tant el seu reagregación en dimensions majors. Això permet la seva reconducció a l'estat líquid. L'oli, recuperat d'aquesta manera, s'envia novament a la màquina eina a través d'un tub de drenatge.

Existeix una versió Darwin inoxidable, especialment adequada per a boires i micronieblas d'oli amb important concentració de vapor d'aigua com, per exemple, alguns tipus de rentadores industrials o algunes aplicacions del sector alimentós. També per aspirar boires, fums i vapors d'olis especialment corrosius o salins típics d'alguns sectors mecànics o industrials.