Barnes Group Spain, S.R.L. - Amortidors

Barnes

Amortidors mecànics: la solució als problemes amb les fugides dels amortidors a gas

Fotografia de Amortidors mecànics
Barnes Group Spain anuncia el desenvolupament d'una sèrie d'amortidors mecànics a moll, tant d'estoc com a especials, fabricats amb components en acer inoxidable resistent a la corrosió que s'ofereixen al costat d'una gran varietat d'amarris, forces i carreres.

Els amortidors mecànics a moll de Barnes Group Spain han estat dissenyats específicament per a aquelles aplicacions en les quals l'ús d'amortidors a gas convencionals sigui inadequat. Fent-los ideals per al seu ús dins d'una àmplia gamma de sectors industrials com són la medicina, nuclear, farmacèutic, químic, defensa, marítim, agrícola i de construcció.

Aquests amortidors mecànics, duradors i lliures de manteniment estan pensats per a aquelles aplicacions que requereixin la contínua aplicació d'una força d'elevació o equilibri, control de moviment, amortiment enfront de cops i vibracions.

Són resistents a atmosferes contaminants, temperatures fins a 200 °C, altes humitats, atmosferes corrosives o degradació deguda a períodes llargs de treball.