Geka Maquinaria, S.L.U. - Alimentadors per a màquina-eina

Geka ALRS

Alimentador de llandes: automàtic

Fotografia de Alimentador de llandes
El conjunt ALRS ha estat dissenyat per a l'alimentació automàtica de barres planes sobre l'estació de cisallat dels models Hydracrop.

Aquesta unitat consta de corró d'arrossegament activat per motor de corrent continu i controlat a través del control numèric Fagor 102 S. La llanda està subjecta per presor hidràulic, guiada per corrons fixos i corrons guia regulables a través de la claveguera activada per volant manual. El material es desplaça sobre el llit de corrons lliures de 6 m de llarg.

La qualitat de tall de la llanda està garantida per les màquines Hydracrop de reconegut prestigi.

La tradicionalment enutjosa operació d'embranzida manual del material fins al seu posicionat, queda totalment eliminada amb la consegüent economia de temps i substancial increment de productivitat i precisió.

La velocitat de desplaçament és programable i permet aconseguir fins a 18 m/minut. El mesurament es realitza per mitjà d'encoder de contacte sent la precisió de posicionament de 0,2 mm/m.

El sistema permet l'alimentació de llandes des de 40 fins a 600 mm d'amplària amb una longitud màxima de 7 m. A més, mitjançant la utilització de taules de corrons lliures addicionals es poden alimentar barres de qualsevol llargada (pes màxim 600 kg).

La programació és senzilla i el control disposa de diversos camps per introduir diferents llargs a tallar, amb les seves respectives quantitats.