Vibrant, S.A.U. - Alimentadors de peces vibratoris

RNA - Vibrant Referencia: 18489

Alimentador de cargols: per a automoció

Fotografia de Alimentador de cargols
Cadència: 5 o/min de sortida. Autonomia: 120 min. Posició de sortida: el cargol es lliura recolzat sobre la cinta amb el cap cap avall i l'espàrrec cap amunt. Les cares de l'hexàgon no s'orienten. Hi ha dos punts de robatori separats 74 mm en l'horitzontal i 40 mm en la vertical.

Descripció de funcions: les peces es carreguen a orri en un magatzem amb cinta utilitzant un punt de càrrega ergonòmic. Les peces es traslladen a la cuba vibratòria a través de la cinta inclinada, la banda està fabricada amb un material especial antilliscant. L'angle agut respecte a l'horitzontal i una cortina de retenció permeten un trànsit controlat entre magatzem i cuba, evitant enfonsaments que puguin afectar a la selecció. Una vegada en la cuba les peces es posicionen de la forma desitjada i surten a través d'una dels filtres cap a una de les bandes horitzontals. Les peces posicionades s'acumulen en les cintes horitzontals que actuen a manera de pulmó. La cuba alimenta solament una banda al mateix temps depenent del nombre de cargols que hagi acumulats en cada cinta. No obstant això el manipulador roba de les dues cintes alhora. El sistema de separació de peces està basat en un separador pneumàtic de doble dit que permet alliberar les peces d'una en una. Finalment la peça es col·loca al final de la banda horitzontal posicionada amb l'ajuda d'un topall. Un sostre retràctil mitjançant un cilindre impedeix la perduda de posició de la peça durant el trànsit en l'estació final i permet el posicionament de la pinça del manipulador i el posterior robatori en vertical.

Maniobra: els sensors i actuadors estan assemblats en fàbrica. RNA-Vibrant realitza una verificació del sistema mitjançant una simulació de funcionament real. El sistema d'alimentació es dissenya perquè el control dels elements es realitzi per l'autòmat del client. No es dupliquen sistemes de control pel que l'alimentador s'integra en el global de la màquina d'una manera perifèrica.