Iberclean, S.A. - Accessoris per a equips d'aspiració

System 63

Accessoris per a braços d'aspiració: de molt còmode maneig i senzill d'utilitzar

Fotografia de Accessoris per a braços d'aspiració

Els braços d'aspiració System 63 es mantenen en la posició en la qual es col·loquen gràcies a un sistema de compensació intern. Els models més llargs incorporen uns amortidors de gas externs per a això. Aquesta construcció fa que el braç sigui de molt còmode maneig i molt senzill de col·locar sobre la font contaminant durant el procés de treball.

L'únic manteniment recomanable és la seva neteja, segons sigui la seva aplicació. El braç és molt fàcil de desencadellar i tornar a muntar amb aquest propòsit i sense necessitat d'eina alguna. Totes les parts plàstiques de polipropilè són resistents a l'impacte, les parts d'alumini són anodizadas i la superfície interior i exterior de les consoles de fixació pintades amb epoxy.

La gamma System 63 és adequada per a cabals d'aire entre 60 i 120 m2/h, a més es munten fàcilment amb les seves fixacions a taula, paret o sostre. Té aplicació en ambients químicament agressius o bé quan el producte ha aspirar l'és. Els braços System 63, igual que la resta de la gamma, són de fàcil moviment i col·locació durant els treballs. Són per això molt aconsellables en aquells processos i aplicacions que requereixin un freqüent canvi de posició d'aquests. La gamma System 63, permet el seu ajust i col·locació amb una sola mà.

Paral·lelament la gamma estàndard System 63 també ofereix solucions especials personalitzades.