Rösler International GmbH - Altres equips per a l'acabat

Rösler Drag

Acabat d'implants quirúrgics: excel·lent acabat de superfície

Fotografia de Acabat d'implants quirúrgics
Els principals requeriments d'acabat de superfície dels implants quirúrgics són un poliment extrem i un acabat altament brillant. Per aconseguir aquests requeriments d'acabat de manera fiable i econòmica, cada vegada mes fabricadores d'implants quirúrgics estan utilitzant la tecnologia d'acabat Rösler Drag. L'augment d'esperança de vida i la pràctica d'esports extrems són les principals causes de l'augment de desgast d'ossos i articulacions. L'últim recurs per solucionar aquests problemes és la implantació d'articulacions artificials. L'ús d'implants quirúrgics com a genolls, malucs, colzes, turmells, etc., s'ha incrementat ràpidament a tot el món.

Per aconseguir aquestes creixents demandes, els fabricants d'implants quirúrgics estan expandint la seva capacitat de fabricar productes construïts en titani i altres metalls d'alt aliatge. Així mateix, estan buscant solucions econòmiques i d'alta qualitat de producció, principalment en l'acabat de superfície d'aquests components. Per prevenir contaminacions, la superfície ha de ser extremadament polida. El sistema Drag ofereix nombrosos avantatges en relació al poliment. Permet polir 24 peces alhora, distribuïdes al voltant de quatre estacions de treball. Amb aquest sistema les peces mai es toquen entre si.

Un altre gran avantatge de la tecnologia d'acabat Rösler Drag és que les peces són completament polides independentment de la seva forma. Nombrosos fabricadors d'implants estan utilitzant ja la tecnologia Rösler Drag per a l'acabat de superfície dels seus productes.