Sistemas Técnicos del Accesorio y Componentes, S.L. (STAC) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Sistemas Técnicos del Accesorio y Componentes, S.L. (STAC)
La Matanza , s/n - Pol. Ind. Picusa
15900 Padrón (A Coruña) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑981817036   +34‑987553117  
🖷:  +34‑981817037
w:  www.stac.es
Fabricació d'accessoris per a tancaments d'alumini.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Sistemas Técnicos del Accesorio y Componentes, S.L. (STAC)

STAC és una empresa especialitzada en la fabricació d'accessoris per a tancaments d'alumini. Disposa d'una àmplia gamma de productes per a portes, finestres practicables, oscil·lobatents, corredisses i abatibles. La situació productiva en els últims anys li ha permès convertir-se, en molt poc temps, en un referent del sector.

La companyia disposa d'un equip tècnic altament qualificat que, basant-se en les necessitats dels seus clients i amb l'ajuda del programari més avançat, s'encarrega de la recerca i el desenvolupament de nous productes, oferint les millors solucions en sistemes de tancament.

En les seves modernes instal·lacions disposa de sistemes de producció tecnològicament avançats, on l'alta qualitat de la matèria primera, l'automatització industrial i una eficient logística es donin la mà per obtenir els millors resultats. En els seus 6.000 m2 d'instal·lacions cobertes compte, entre una altra maquinària, amb diverses línies transfer automatitzades (producció d'alta velocitat), inyectoras de plàstic, zámak i alumini, premses d'estampació, etc. Tot això li dóna una capacitat de fabricació de 276.000 peces per dia.

A més, disposa de dues plantes de tractament totalment automatitzades: una planta de lacado robotitzada per a l'obtenció de qualsevol color de la carta RAL, i una planta de zincado per al tractament superficial de les seves peces. Tots els seus articles superen els més estrictes colors de qualitat, basant-se en una acurada selecció de matèries primeres i un rigorós control de tot el procés de fabricació. Gràcies a aquests avantatges competitius, STAC ha aconseguit una molt bona relació qualitat – preu. La capacitat dels seus magatzems garanteix a tot moment un servei adequat a les necessitats dels seus clients, STAC ofereix un extens i variat catàleg de productes, amb un acurat disseny: frontisses, cremonas, manilles de porta, practicables, oscil·lobatent, elements de tancament (fulla passiva), complements per a practicable i oscil·lobatent, accessoris abatible, accessoris per a contres, corredissa, esquadra, troqueladoras de fallebes, entre altres productes. De cara a obtenir els productes de millor qualitat, STAC realitza un exhaustiu control de les peces fabricades en totes les fases de producció.


STACPOL

STACPOL és la marca comercial de la divisió de juntes de STAC. Especialitzada en la fabricació de juntes termoplàstiques i de cautxú vulcanitzat tant en extrusió (monocomponente) com co-extrusió (bicomponente), combina la més moderna tecnologia amb l'experiència d'una empresa capdavantera en el seu sector.

Entre les matèries primeres que s'utilitzen per a la fabricació de juntes en STACPOL cal destacar l'EPDM (etilè, propilè, dieno, monòmer), per les seves excel·lents propietats: excel·lent resistència a la intempèrie, rajos UV i humitat; excel·lent resistència al fred i a la calor; excel·lent resistència a l'ozó; molt bona resistència a l'abrasió; molt bona resistència a la deformació romanent per comprensió i bona recuperació elàstica. Els productes STACPOL compleixen amb tota la normativa vigent i certificacions quant a disseny, qualitat i sostenibilitat.


MARCAT CE

STAC ha creat un departament d'assessorament per a l'obtenció del Marcat CE. Aquest servei ajuda tots els seus clients a complir la normativa europea, assessorant els dubtes que puguin sorgir i treballant per garantir el compliment total de tota la norma. Per dur a terme aquest servei, disposen d'un equip de professionals amb experiència a l'àrea de R+D+i i en l'obtenció dels diferents certificats de qualitat total.

Al nou Centre d'Assajos, STAC està preparat per realitzar els assajos necessaris per aconseguir el Marcat CE. Per a això STAC disposa de tres bancs d'assajos per realitzar les verificacions obligatòries: banc d'assajos de permeabilitat a l'aire, banc d'assajos d'estanqueïtat a l'aigua i banc d'assajos de resistència al vent. Així mateix, al Centre d'Assajos, STAC a més de complir la normativa duu a terme assajos addicionals per a una total garantia de qualitat: banc d'assajos tèrmic, banc d'assajos acústic, banc d'assajos mecànic i banc d'assajos de resistència al foc.