ROMI Máquinas España, S.A. - (ex Italprensas Sandretto, S.A.) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
ROMI Máquinas España, S.A. - (ex Italprensas Sandretto, S.A.)
C/ Telematica 9. Pol. Ind. LA FERRERIA
08110 Montcada i Reixac (Barcelona) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑937194926  
w:  www.romi.es
Fabricant de màquina eina i inyectoras.

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
ROMI Máquinas España, S.A. - (ex Italprensas Sandretto, S.A.)

Indústries Romi, fundada en 1930, en Santa Bàrbara d’Oest-SP, Brasil, per Américo Emilio Romi, a partir d'un taller d'actuacions, és avui una Empresa global, els productes de la qual i serveis són consumits tant al mercat brasiler com al mercat exterior, exportats per a tots els continents i utilitzats pels més variats sectors de la indústria, entre uns altres, oficines i proveïdors de la cadena automobilística, béns de consum en general, indústries de fabricació de maquinària i accessoris industrials, etc. La marca ROMI s'ha destacat per la seva qualitat, tecnologia i fiabilitat dels seus productes i serveis.
En l'actualitat amb les seves noves seus europees i l'estratègicament muntada a Espanya, resulta més fàcil proporcionar als seus clients maquinària, serveis i peces de recanvi amb major competitivitat i agilitat.
Sandretto Industrie s.r.l. forma part dels negocis d'Indústries Romi des de juliol del 2008. Sent un dels líders històrics de la injecció, és un dels majors subministradors mundials de processos i màquines per al treball de les matèries plàstiques. El nivell de la seva tecnologia i la globalitat del seu mercat col·loquen a l'empresa entre les primeres deu empreses mundials constructores de premses d'injecció.
Les unitats de negoci d'Indústries Romi SA, estan compostes pels següents productes : Màquines Eina (màquines i equips per treballar per arrencada d'encenall), torns CNC, torns convencionals, torns verticals CNC, centres de tornejat, centres de mecanitzat verticals i horitzontals, Màquines per a Termoplàstics (Màquines Inyectoras de Plàstic i Sopladoras); Peces de fosa grisa, nodular i vermicular subministrades brutes o mecanitzades.