Metrología Sariki, S.A. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Metrología Sariki, S.A.
San Antolín, 9
20870 Elgoíbar (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943848889   +34‑943743808  
🖷:  +34‑943743801
w:  www.sariki.es
Metrologia

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Metrología Sariki, S.A.

Metrologia Sariki és un proveïdor integral d'instruments de metrologia i equips de mesurament dimensional industrial.

Sariki ofereix als seus clients des del primer moment, un servei de consultoria orientat a la solució de les seves necessitats/problemes. Després de realitzar un diagnòstic conjuntament amb el client, es determina com és la solució/tecnologia que li permetrà aconseguir una major eficiència i competitivitat. Amb la finalitat d'oferir el millor servei, Sariki ha desenvolupat un servei integral d'assistència a clients a través del com l'usuari disposa de suport tècnic i formatiu in-situ:

Només amb l'especialització formativa dels futurs usuaris, es pot garantir l'èxit de l'aposta tecnològica. Per això, Sariki s'adapta a les necessitats de cada client, oferint-li la millor opció: formació en les nostres instal·lacions, o formació personalitzada en la seva pròpia empresa amb els seus equips. Anualment es beneficien al voltant de 650 persones dels serveis de formació. A més, tots els nostres clients disposen d'un servei de suport de programari.

Sariki ofereix un servei d'assistència tècnica de qualitat i professional, que se centra en l'assegurament del perfecte funcionament de totes les instal·lacions realitzades (engegada i calibratge, revisió, reparació d'avaries…)

Sariki a més àmplia la seva gamma de serveis gràcies a la seva unitat de negoci Sarikal laboratori, mitjançant el qual es gestionen i desenvolupen tots els serveis de subcontractació de mesurament i laboratori de calibratge amb acreditació ENAC.

Disposa d'un àrea d'enginyeria específic per al desenvolupament personalitzat d'utillatges i serveis d'enginyeria inversa.

La central està situada en Elgoibar (Guipúscoa) i disposa de delegacions a Barcelona, Madrid, Sevilla i Vigo-Portugal.

Evolució històrica

Any 1985: Creació de la societat en Eibar
Any 1988: Obertura de delegacions a Madrid i Barcelona
Any 1990: La seu central se situa en Elgoibar
Any 1999: Creació de la unitat de negoci Sarikal Laboratori (serveis de calibratge) a través d'un projecte amb Saiolan.
Any 2001: Sarikal Laboratori comença l'activitat de serveis de mesurament i aconsegueix l'acreditació ENAC per INSITU i laboratori.
Any 2003: Acord de distribució amb Metris.
Any 2007: Nova delegació a Vigo per a la zona oest i Portugal.
Any 2010: Sariki compleix 25 anys i obre nova delegació a Sevilla.