Hepyc Manufacturing, S.A.U. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Hepyc Manufacturing, S.A.U.
Pol. Ind. Ibarluze, 57 E - Izda. (Barrio Zikuñaga)
20120 Hernani (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943335040   +34‑943335225  
🖷:  +34‑16707110
w:  www.hepyc.com
Eina de Cort

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Hepyc Manufacturing, S.A.U.

Manufactures Hepyc és un fabricant amb més de 60 anys d'experiència al mercat de l'eina de cort. La seva recent fusió amb el fabricant nacional Mecànica Fénix ho situa entre els líders en fabricació d'eines per al roscat, a més de donar una àmplia cobertura a les sol·licituds de peces especials.

L'empresa compta amb un centre logístic amb més de 15.000 referències en estoc al País Basc i un centre de producció i R+D a Catalunya. A més d'una extensa xarxa de delegacions amb dipòsit propi.

En el plànol internacional, Hepyc RF continua consolidant-se com a marca capdavantera amb presència en més de 30 països de tot el món.

Una organització basada en la gestió per processos certificada pel segell de qualitat ISO 9001:2000, amb l'objectiu d'aconseguir la màxima eficiència en el servei als seus clients mitjançant: una atenció personalitzada, un servei post-venda àgil i eficaç, un servei d'assessorament tècnic i d'eina especial. A més Hepyc RF ofereix una de les gammes més àmplies d'eina de tall, amb un alt nivell tecnològic en constant desenvolupament i innovació.

Trepat
Roscat
Fresat
Escariado i avellanado