Lorenzo Muñoz, S.A. (LOMUSA) - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Lorenzo Muñoz, S.A. (LOMUSA)
Luis I, 21 - Pol. Ind. Vallecas
28031 Madrid Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑917780012  
w:  www.lomusa.com
Distribuïdor de màquines-eina i accessoris per a la deformació i cort de metalls

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Lorenzo Muñoz, S.A. (LOMUSA)

Lomusa va ser fundada en 1967 i està especialitzada en la distribució exclusiva de màquines-eina i accessoris per a la deformació i cort de metalls. Està formada per un equip tècnic competent, seriós i responsable.

Disposa d'unes instal·lacions d'1.750 metres quadrats amb una nau exposició-magatzem amb màquines en funcionament, realitzant-se tots els assajos i proves sol·licitades pels clients. Manté un fort estoc de maquinària nova disponible per a lliurament immediat.

Lomusa porta més de 40 anys al servei dels seus clients, present en les fires més importants del sector, treballant amb els millors fabricadors i distribuint les seves màquines a Espanya, perquè només treballant amb els millors fabricants pot oferir els millors productes, de major qualitat al millor preu.

Però no només ofereix màquines de gran qualitat, sinó que a més considera la gran importància d'un bon Servei d'Assistència Tècnica, i per això ha invertit en un Excel·lent Servei d'Assistència Tècnica que proporciona serveis d'Assessoria Tècnica, Engegada, Manteniment preventiu i correctiu.