IDEKO, S.Coop. - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
IDEKO, S.Coop.
Arriaga Kalea, 2
20870 Elgoibar (Gipuzkoa) Espanya

Cómo llegar

☎:  +34‑943748000  
🖷:  +34‑943743674
w:  www.ideko.es
Centre tecnològic en màquina-eina

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
IDEKO, S.Coop.

Ideko és un centre tecnològic especialitzat en tecnologies de fabricació i producció industrial integrat en l'Aliança Tecnològica IK4.
 
L'activitat aconsegueix la identificació i l'anàlisi d'oportunitats, el disseny i desenvolupament de productes, línies de negoci i processos productius i la resolució de problemes mitjançant la prestació de serveis tecnològics com a consultoria tècnica o serveis basats en equipament.
 
Es caracterízan per l'excel·lència científica desenvolupada en les seves 8 línies de recerca:
Processos de Transformació
Programari Intel·ligent
Dinàmica i Control
Dissenyo Mecànic
Inspecció i Mesurada
Gestió de la Producció
Microtecnología
Ultraprecisión

Innovació Estratègica, que constitueixen la columna vertebral del centre, orientades a potenciar la seva especialització. Són claus en el desenvolupament de l'estratègia d'especialització d'Ideko-IK4, ofereixen una solució integral en tecnologies de fabricació i producció industrial i aporten l'equilibri necessari per transferir a l'empresa els resultats de la recerca des de la generació del coneixement.

El model organitzatiu propi afavoreix el treball interdisciplinari i cuiden de forma especial la qualificació i el desenvolupament professional de la plantilla.

Compten amb instal·lacions i equipament d'última generació i aposten pel treball col·laboratiu a través de l'establiment d'una àmplia xarxa de connexions amb centres de referència a nivell internacional.

Les instal·lacions estan dotades de dos tallers de prototips, espai experimental de desenvolupament i assaig de màquines i sistemes de producció i els següents laboratoris:
-    d'Ultra precisió,
-    de Sistemes de Mesura,
-    d'Assaig de Components,
-    un laboratori Làser i
-    un laboratori per a l'estudi dels Materials Composite.

En Ideko-IK4 doten a les empreses de solucions tecnològiques diferenciadores que els permetin millorar la seva competitvidad. Disposen d'un model de col·laboració flexible que s'adapta a tot tipus de client: des de la prestació puntual de serveis tecnològics fins a l'establiment de plans plurianuals de R+D.

Fruit de la labor de recerca han arribat a comptar amb un ampli nombre de tecnologies desenvolupades concretades en d'altres patents a nivell nacional i internacional. A través d'aquests 25 anys d'experiència, Ideko-IK4 ha desenvolupo multitud de projectes de divers abast i envergadura en les diferents etapes de la cadena de R+D+i.