Accuride International Limited - Dades de contacte

Ubicación y datos de contacto
Accuride International Limited
Liliput Road -Brackmills Industrial Estate
NN4 7AS Northhampton Regne Unit

Cómo llegar

☎:  +44‑1604761111  
🖷:  +44‑160476710
w:  www.accuride.es
Disseny i fabricació de guies lliscants telescòpiques i sistemes lliscants

NOTA: Encara que hem fet esforços raonables per comprovar la correció de la ubicació de l'empresa/entitat, no podem garantir-la al 100%

Presentación
Accuride International Limited

Accuride International és una empresa de disseny i fabricació de guies lliscants telescòpiques amb rodaments per a calaixos i de sistemes lliscants. Dissenyen, fabriquen i munten components en la pròpia empresa per controlar totalment cadascuna de les fases del procés.
Poden subministrar guies lliscants de calaixos estàndard i guies
lliscants de moviment lineal disponibles en estoc, o bé poden dissenyar o fabricar una guia lliscant personalitzada específica per a la seva aplicació.
Les guies lliscants d'extensió d'Accuride, de vegades denominades guies lliscants telescòpiques, de calaixos o d'armaris, poden trobar-se en una impressionant varietat d'aplicacions en molts sectors del mercat.
Tradicionalment, la majoria de la gent pensaria que l'única aplicació de les guies lliscants de calaixos es troba en els armaris arxivadors o en la cuina. No obstant això, si mira al seu al voltant, les veurà en milions d'aplicacions tan diverses com a camions de bombers, forns, racks de servidors, caixers automàtics, carrets mèdics, maquinària industrial o interiors de vehicles.