Timken España, S.L. - Suports i proteccions per a rodolaments

Timken

Unitats de suports i tractament de rodaments: per a paviments

Fotografia de Unitats de suports i tractament de rodaments
Una robusta sèrie de rodaments per a paviments d'excel·lent valor i rendiment. L'empresa també ofereix una completa gamma de rodaments axials plànols esfèrics, esfèrics i cònics per a tot tipus de necessitats relacionades amb compactadores d'asfalt i paviment. 

Els beneficis que proporciona aquesta solució són els següents:

Màxim rendiment: El seu disseny durable inclou un conjunt patentat de reguardes exteriors per proporcionar una protecció màxima contra la calor i els danys produïts per l'asfalt i uns altres contaminants.

Disseny de rodaments optimitzat: Un anell interior cementado augmenta la resistència als residus externs, l'expansió tèrmica es gestiona mitjançant una major separació interna i un dispositiu de retenció soldat i de gran resistència proporciona una resistència a la calor excel·lent, alhora que permet un volum de greix màxim per augmentar la vida útil del rodament.

Tecnologia de retenció patentada: Posseeix un anell de retenció fueraborda laminar patentat que constitueix la primera línia de defensa contra els danys als rodaments provocats per la contaminació, i una tapa exterior de ferro dúctil tractat tèrmicament que proporciona una protecció màxima contra l'abrasió causada per les barreges d'asfalt.

Prolongació de la vida útil: El rodament empra una barrera triple per als contaminants i els residus que consta tres capes de components seleccionats per la seva funció específica per protegir contra la calor i l'asfalt.

Reducció del temps d'inactivitat: El seu disseny fiable i provat permet un funcionament continu durant la sessió de pavimentació completa.

Intercanvi d'informació: Els avançats coneixements d'enginyeria tant de Volvo (Blaw-Knox) com de Timken han donat com resultat una robusta sèrie de rodaments per a paviments destinats a unitats Volvo (Blaw-Knox) que proporcionen un valor i un rendiment excel·lents.