Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco Z12401/...

Unitat de control: ajust ràpid i segur del sistema de canal calent

Fotografia de Unitat de control
Amb la unitat de control Z12401/… Hasco ofereix un control de pantalla tàctil rendible per a equips reguladors de multicanal calenta Z1240/… i Z1246/….En particular en aplicacions multicavidad permet un ajust ràpid i senzill del sistema de canal calent en un format clar.

La col·locació de la unitat de control s'ha de realitzar preferiblement en el suport d'usuari de la màquina per modelar per injecció. Amb el cable d'interfície subministrat s'estableix la connexió amb el regulador i, en cas necessari, també es pot col·locar de forma descentralitzada.

La pàgina de visualització s'adapta automàticament al nombre de zones de regulació connectades. Els paràmetres de totes les zones es representen de forma clara en aquesta pàgina. Les agrupacions de punts de regulació, els ajustos de valors nominals i el maneig intuïtiu permeten l'engegada còmoda i pràctica del regulador.

Es poden realitzar ajustos per zona i grup en qualsevol moment.

Amb la capacitat de maneig redundant permet modificar els valors directament en el regulador o en la unitat de control.

En cas de missatges d'alarma i advertiment, es ressaltaran els camps de zones en el color corresponent. El rellotge de commutació integrat permet una activació automàtica dels reguladors connectats a l'hora desitjada. Amb USB i Ethernet es poden intercanviar dades o actualitzar el sistema sense problemes. La interfície d'idioma de la unitat de control es pot adaptar a l'idioma de cada país.

La combinació de reguladors de multicanal calenta Z1240/…, Z1246/… amb la unitat de control Z12401/… ofereix a l'usuari nombroses avantatges de comoditat de control durant tot el procés de modelo per injecció.