Lasiom, S.L. - Arbres de transmissió (Cardan)

Hydradrive

Transmissió mecànica: especialment indicat per a embarcacions

Fotografia de Transmissió mecànica
Hydradrive, de Lasiom, és una transmissió per a embarcacions de motors d'intraborda que redueix les vibracions i el soroll fins a un 90%; a més

simplifica la instal·lació del motor o caixa del canvi a hèlix. Amb aquest sistema, el procés d'alineació pot ser realitzat a “ull” i pot funcionar amb desalineacions angulars de fins a 16º. Amb tecnologia derivada de la indústria de l'automòbil, inclou bridas adaptadoras para gairebé totes les sortides de motor o caixes de canvi. La longitud de l'eix pot ser subministrada a mesura.

La junta homocinética (CV) és el cor de la tecnologia Hydradrive. El cardan consisteix en dues juntes homocinéticas que es poden moure independentment una de l'altra. Aquesta tecnologia permet donar solucions econòmiques per a aplicacions en vaixells. Les juntes homocinéticas es lliuren en unes longituds mínimes estàndard, amb l'opció d'altres longituds sempre per sobre dels 270 mm.

El suport de rodament d'arrossegament conté un casquillo de fixació a l'eix de l'hèlix. Aquesta solució comporta una menor longitud del coixinet i fa l'acoblament més simple i ràpid.

L'Hydradrive fa el reemplaçament del motor més simple en embarcacions que ja tinguin unitats d'hèlix.