Obradors DRM, S.L. - Torns CNC

Harrison Alpha XT

Torns: dissenyats específicament per a operaris de màquines manuals

Fotografia de Torns
La versió Alpha XT pot considerar-se com la porta d'entrada per als tallers que vulguin passar del torn convencional al nivell CNC.

L'Alpha XT està equipat amb el control Fanuc Oi TC Mat, carregat amb el sistema de programació conversacional Fanuc Turn Mat i. Aquest programari conté una gamma completa de cicles conversacionals (perfils, cons, rosques, mandrinados, trepats, etc), que permeten per primera vegada en la versió T, la programació total del contorn.

El sistema és molt fàcil d'usar ja que s'ha dissenyat específicament per a operaris de màquines manuals. La simplificació en la preparació de les eines permet una ràpida i còmoda fixació d'eines múltiples.

El control inclou així mateix la funció de repàs de rosques, molt fàcil d'utilitzar. Un avantatge addicional de l'Alpha XT, en comparar-ho amb el model T anterior, és la facilitat de connectar el control a funcionalitat i.s.o total (CNC).

En tots els models es disposa com a equip opcional, de torreta automàtica.

Tots els torns Alpha es fabriquen d'acord amb normes de precisió per a taller d'utillatge DIN8605, i tenen una garantia de dos anys.

El CAD/CAM Alphalink s'inclou com a equip estàndard, en totes les versions de l'Alpha.