Construcciones Mecánicas Mupem, S.A. - Torns automàtics

Mupem TR-16

Torn d'altes prestacions: amb claveguera principal de 20 velocitats

Fotografia de Torn d'altes prestacions
El torn automàtic TR-16 de Mupem disposa una claveguera principal amb 20 velocitats de 770 a 8.400 rpm. El pas de la claveguera emprant la subjecció per pinces segons DIN 6343 és de fins a una màxim de 16 mm.

Compta amb un curs davanter i posterior dels carros transversals de fins a 35 mm. Els suports verticals del curs davanter i posterior són de fins a 35 mm. Quant a la torreta regirar disposa d'un curs de 80 mm amb un temps de maniobra de 0,5 s i amb un diàmetre d'acoblament de 3/4”.

El dispositiu per fresar rosques accepta una longitud de rosca de fins a 22 mm amb un diàmetre exterior de fins a 25 mm i un pas de rosca de 2 mm. El dispositiu de tornear polígons accepta una amplària de cara màxim de 6 mm. Integra un motor d'accionament amb una potència de 2,2 kW i un dipòsit de refrigeració de 80 l de capacitat.

Com a accessoris extra se li poden incorporar un dispositiu de fresat transversal en el carro posterior, sistema de greixatge centralitzat, dispositiu de roscar amb capçal automàtic de tall, dispositiu de trepar i roscar sistemàticament diferencial des de la torreta, dispositiu elevador de peces, carregadors de mecanitzat d'extrems de peces i dispositiu recogedor de peces, entre altres complements.